onsdag 2 maj 2012

Hej!

Nu har jag äntligen en liten stund över o ska väl försöka få till ett litet inlägg. Börjar med en sammanfattning av en superhelg;

Jag var ledig fredag-söndag den här helgen o det var helt fantastiskt skönt! Fredagen började med att bästaste Emmy & Micke kom o lämnade av söta Chevy som vi skulle vara hundvakt åt under helgen. När dom hade dragit vidare så packade vi in Stina o Chevy i bilen o åkte till Holgersson o fick oss lite mat. Efter det åkte vi ner till mamma&pappa o tittade på deras nya söta små kycklingar. Lillfisan satt i soffan o hade det mysigt med dom små, dom var jättekeliga o somnade nästan hos henne. :)












Nöjd!
På fredageftermiddagen tog jag en lillfisan en tur på byn (men shoppade faktiskt inget särskilt) o sen åt vi lite god mat o såg på film.
Lördagmorgon började med att jag tog en morgonpromenad med Chevy. När resten av familjen vaknat till o gjort sig iordning så tog vi en promenad bort till hotellet som ligger alldeles i närheten av Henrics hus o åt en lyxig hotellfrukost. Gissa om det var gott?! Det kändes verkligen helt underbart att få sätta sig till dukat bord, sitta länge, dricka kaffe o läsa morgontidningen i lugn&ro. LYX!! :)
Sen åkte vi hem till mej för att hämta lite grejor o så, o sen gick jag, Stina o Chevy därifrån ner till H's föräldrar o fick oss kaffe där innan vi fortsatte vår promenad hem till Vårvägen. Där fortsatte vi dagen med att riva bort hela altanen! Det tog knappt två timmar från det att vi började montera ner taket tills att hela altanen låg packad o lar på släpkärran.. Det var bra gjort av oss tycker jag!! ;) Känns himla skönt att det blev gjort o att det nu bara är att dra igång projekt "uterum".
Bara å bara.... ;)
På lördagkvällen blev det nån välförtjänt öl o lite grillat.
Teamwork!
Söndagmorgon började även den med en superskön morgonpromis med söta Chevy. Det var riktigt skönt, solen sken o det var alldeles vitt av vitsippor i skogen. Sen drog vi iväg till H's föräldrars sommarstuga i Ö:a Ämtervik o hade det mysigt där nästan hela dagen. När vi kom hem därifrån så blev det lite vanligt söndagsmys- pizza & film! :)


OJ! Nu dök älsklingen upp helt oanmäld. Yeejj! :) Hörs imorgon! PuSsPusS
Stina & Chevy ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar