söndag 11 december 2011

Bra dag!

Idag har vi haft en riktig toppendag! Vi har hunnit med så himla mycket.
Stina äter sin favvo - Prinsesstårta
Började dagen med att åka till kyrkan på familjegudtjänst med luciatåg. Det var riktigt mysigt! Direkt efter det så åkte vi ner på byn o åt lunch på Sibylla o gick sen till kondiset o drack kaffe.

Nöjd! :)
Efter lite mat o fika så gick vi runt på byn o kollade in skyltsöndagen. Det var julmarknad, granar, tomtar, fiskdamm o en massa kul! Och jättemycket folk. Hur trevligt som helst! :)
Vi köpte ett par julklappar o så hittade jag en hjälm till lillfisan, som hon måste ha när dom åker pulka/skidor/skridskor på dagis. En rosa, såklart!
Men efter ett par timmar ute i kylan så var det läge att åka hem o värma oss lite. Vi slog in våra klappar, fikade lite mer o tände det tredje ljuset. Sen åkte vi tillbaka ner på byn för att se Sunnes Lucia med följe. Det var jättefint! Fina tjejer, facklor o en massa hästar. Julstämning på hög nivå! :)
Och appropå jul så har jag kokat fudge idag. Den blev perfekt! Återkommer med recept o bild.


Nu sitter jag här i soffan o gömmer mej under filten. Är ganska frôsen efter nästan en hel dag ute i kylan. Ska kolla på tv:n en liten stund till, sen blir det sängen. Hoppas på att somna lite tidigare ikväll.... Imorgon är det jobb som gäller igen! Dessutom så snöar det ganska kraftigt nu så det kanske är bäst att ställa klockan lite tidigare. *Suck*

Vi hörs imorgon! Puss&Hej








Ps. Jag färgade håret förut. Det blev RÖTT. Hoppsan. Ds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar