söndag 5 september 2010

Hemma!

Nu är vi hemma igen efter en helt underbar helg i mysiga Karlstad! Ååååhh, va bra vi har haft det! Det känns verkligen som om vi har varit på semester.
Vi började med att hämta upp Anna o Edvin i Fagerås, sen styrde vi direkt till Drott hotell. Där lämnade vi av lite bagage o efter det var det dax för en fika på Espresso House. Supergott kaffe- men dyyrt! Haha, en annan som inte bor i stan är inte van att betala 30 spänn för en vanlig kopp kaffe! ;) Efter det så ägnade vi några härliga timmar åt shopping!! Jag hade ju sparat undan en del för det här, så vi passade på! Sen, efter lunch på McDonalds o lite mer shopping, var det dax för Anna att åka hemåt o vi checkade in på hotellet. Fick ett jättemysigt, lagom stort dubbelrum på tredje våningen. Stina var överlycklig! Vi ägnade eftermiddagen åt att strosa runt i Karlstad o bara hade det bra, innan det var dax för middag på hotellet. Sen väntade en lugn o skön kväll på rummet, i sängen framför tv:n. Det var en skön avslutning på en bra dag!
Lördagen började vi med att njuta av hotellfrukosten! Finns det något bättre än hotellfrukost??! Jag tvivlar... Efter frukost tog vi en långpromenad runt Sandgrundsudden, medans vi väntade på att Nöjesfabriken o Leklandet skulle öppna. Prick klockan tio stod vi i dörren o var först på plats! :) Gissa om lillfisan var lycklig?!! Hon klättrade, sprang, åkte rutschkana o hoppade studsmatta som en galning! :) Den lite mindre kanan (lämplig för barn 3år) åkte jag oxå, men när hon skulle ha mej till att åka den stora kanan så vägrade jag! Huuu! Den var ju jättehög! Men hon slängde sig iväg utan att tveka! Jag tog trappan ner igen....
Efter ett par timmars lek o fika så fortsatte vi in till stan igen. Kikade lite i affärer, kollade in marknaden på torget o åt lunch på uteservering. Vi hade ju sån tur med vädret- det var sol heela helgen! På kvällen var vi nog lika trötta båda två, efter en hel dag ute. Stina däckade ganska tidigt o jag låg o såg på film i sängen. Mysigt! Idag tog vi en tidig morgonpromenad innan frukost, i solen. Sen åt vi pannkakor till frukost! :) Vi tog rälsbussen hem o mamma&pappa mötte upp oss på stationen. Även om vi har haft det hur bra som helst, så var det riktigt skönt att komma hem igen! Och kul att få packa upp allt nytt vi köpt. Jag ska kolla igenom kameran senare o lägga ut lite bilder! :)

Hoppas ni har haft en bra helg!! Det har vi.. :) Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar